Monday, 24 November 2014

Cara Install CommentLuv Di Blogger

Assalamualaikum
  
Yeay.. Ros baru je letak CommentLuv di blog Ros sebab dah janji dengan kak Lin Chalo dari SweetBonda. Cara install CommentLuv di blogger atau blogspot ni sebenarnya agak senang. Ingatkan susah..


Tahu tak korang yang CommentLuv boleh membantu blog korang berada di rank teratas di carian google? Bila orang singgah di blog korang dan komen, mereka akan meninggalkan backlink di blog kita. 

Dengan link yang ditinggalkan juga, senang kita nak blogwalking ke blog mereka pula. Saling singgah-menyinggah. :-)

Hah.. kalau dah tahu, cepat-cepatlah install CommentLuv.

Cara install CommentLuv

Untuk tutorial bergambar boleh tengok di sini.  

Memang jelas penerangan yang diberikan. Just ikut step by step yang dia tunjuk.

Selamat mencuba. 

Bila-bila masa, datanglah singgah sini lagi. Ros nak share pengalaman menarik dari zaman study di Jerman dulu sampai la ke pengalaman membesarkan anak-anak.

InsyaAllah.